Onsdagsfester

Välkommen till Relaxklubben,

vi tar samtycke på allvar!


Vi har alltid gratis entré (hela entréavgiften betalas tillbaka när du/ni har kommit till festen) på första onsdagsfesten (med undantag för specialfester) för alla nya kvinnor och par!  Kom och gör ett studiebesök och se hur det går till - hittills har ingen av våra hundratals gäster ångrat sig!


För att få komma på en fest hos oss måste man dock vara medlem och ha fått ett medlemsnummer. För män är guldmedlemskap obligatoriskt för onsdagsfesterna.  Ansök om medlemskap i god tid här.


Anmälan till fest sker alltid på startsidan. I bekräftelsen finns all information, betalningsuppgifter samt adress och vägbeskrivning till lokalen.


Alla betalar entréavgift i förskott, senast 5 dagar efter att man har mottagit bekräftelse på sin anmälan. Man kan välja mellan Swish och banköverföring.


Läs mer om  våra festkvällar nedan eller HÄR!

Avdelningen för BDSM-swing


Vi har nu ett rum för lite "hårdare" tag.


Här, bakom stängda dörrar, kan de som vill ägna sig åt lite hårdare lekar. På så sätt störs inte de som inte är intresserade.


Självklart gäller samma samtyckesregler som i hela lokalen. På Avdelningen gäller SSC vilket innebär att allt som är eller närmar sig edgeplay och kräver RACK inte är ok. Konkret betyder det att vi avhåller oss från allt som innefattar tvång, CNC, blod, strypning och liknande. 


Relaxklubben är först och främst en sexfest, inte en BDSM-tillställning.

Säsongsavslutning

Onsdag 5 juni

19-23


Fullsatt och anmälan är stängd!


Kom och ha sex i en trygg och säker miljö. Två, tre eller flera, med varandra inför andra eller kanske med andra. Eller häng i baren och vara social, ta en skön bastu eller snacka en stund med härliga, öppensinnade människor. Vi har inga krav på att någon ska ha sex och vi kan heller inte garantera någon sex.Insläpp mellan 19.00 och 20.00 och efter välkomsttalet så är det som vanligt fri hopp och lek fram tills vi stänger klockan 23.


Entréavgift guldmedlemmar:

Man 300:-

Kvinna/annat 100:-

Par 350:-


Entréavgift vanliga medlemmar:

Kvinna/annat: 150:-

Par 400:-


I entréavgiften ingår tillgång till lokalen samt gott om fika, frukt och snacks. I baren finns det läsk och annan alkoholfri dryck att köpa. Eventuell medtagen alkohol förvaras i baren. Handduk finns att hyra på plats men ta gärna med egen.Onsdagsfester hösten 2024:


Vi återkommer så fort som vi har fått höstens datum bekräftat!