Lördagsfest 18/3

Relaxklubbens Lördagsfest

den 18 mars klockan 19-01


Festen är helt fullsatt

och köplatserna är slut!Nu händer det! Relaxklubben har fest på en lördag så att så många

som möjligt har chans att vara med! Vi ökar antalet par något och

släpper för kvällen in hela 15 par, 10 kvinnor och 30 män.


Det som skiljer Relaxklubben från många swingersfester är att det är ungefär 1/3 kvinnor och 2/3 män, medelåldern är relativt låg - 25-50 år, berusade gäster avvisas, begränsat insläpp 19.00 - 20.00, full action direkt efter 20.00, alla gäster måste anmäla sig i förväg och betala i förskott, hos oss frågar vi med ord INNAN vi rör vid någon, inga "lämmeltåg" eller "runkgubbar" som kommer för nära. Vi har alltid nykter personal som cirkulerar i lokalen och ser till att alla gäster följer reglerna, känner sig trygga och har det bra. Känns något konstigt så tar vi itu med det direkt, vi lyssnar alltid på den som är utsatt.


Tänk på att även om den här festen är på en lördag så kommer vi ha samma alkoholpolicy som vi alltid har. Vi släpper inte in någon som är berusad och vi tillåter ingen påtaglig berusning. Medhavd alkohol ska lämnas in i baren.INSLÄPP

Vi har insläpp mellan 19.00 och 20.00 och efter välkomsttalet 20.05 så är det fri hopp och lek fram tills vi stänger klockan 01. I baren finns det läsk och annan alkoholfri dryck att köpa. Eventuell medtagen alkohol förvaras i baren men vi undanbeder berusning. Handduk finns att hyra på plats men ta gärna med egen.MEDLEMSKRAV
För att få komma på en fest hos oss måste man vara medlem och ha fått ett medlemsnummer. För singelmän är guldmedlemskap obligatoriskt den här festen. Ansök om medlemskap i god tid före fest.


ANMÄLAN TILL FEST
Anmälan till fest sker på hemsidan. I bekräftelsen finns all information, betalningsuppgifter samt adress och vägbeskrivning till lokalen. Alla betalar entréavgift i förskott, senast 5 dagar efter att man har mottagit bekräftelse på sin anmälan. Man kan välja mellan Swish och banköverföring.


BDSM-utlevnad

På den här festen kommer vi tillåta BDSM-utlevnad i Riddarrummet och Darkroom mellan klockan 19 och 20, dvs under insläppet. Vill du passa på att utnyttja detta så se till att komma tidigt!

Annars är Relaxklubben i första hand en sexfest och många av våra gäster är "vaniljare". Vi är dock öppensinnade och därför är BDSM-utlevnad tillåten till viss del även resten av kvällen men vi ber gästerna undvika grovt våld, långa regelrätta smärtsessioner och rollspel eller utlevnad som kan uppfattas som triggande eller läskig för icke insatta.


ENTRÉAVGIFT
Ingen gratis entré för nya medlemmar den här festen. I entréavgiften ingår tillgång till lokalen samt gott om fika, frukt och snacks. Guldmedlemmar har något lägre entréavgift.Entréavgift guldmedlemmar:

Man 350:-

Kvinna/annat 150:-

Par 450:-


Entréavgift vanliga medlemmar:

Kvinna/annat: 200:-

Par 500:-Varmt välkommen till Relaxklubben - vi tar samtycke på allvar!

Många kramar från Lasse och Ulrica med crew!


Festanmälan stängd!